Paste your Google Webmaster Tools verification code here google-site-verification:

Kundcase webbdesign

Företagaren för Mops & Greta i Skärhamn behövde hjälp med att uppdatera och göra vissa ändringar på sin sida.

Bryggboden skulle flytta sin webbsida till Textalk och behövde hjälp med att föra över sin layout samt göra riktlinjer för webbsidan. Övrigt material har de lagt in själva. Loggan är gjord till dem i ett tidigare skede.

Sotningstjänst i Väst ville ha en ny hemsida med information kring sina tjänster, samt sökoptimering av sidan.

Uppdatering av Konstvandringen Södra Bohuslän 2015, med konstnärer, deras verk samt Mat & Boende som finns i samarbetar med Konstvandringen.

Industridesignern Tintin Hallding ville förnya sin webbshops grafiska utseende och hade en tydlig bild om hur den skulle se ut. Jag hjälpte henne att genomföra projektet.

Jörlanda Tapasbar / Jörlanda värdshus hade tidigare haft en facebookssida till sitt företag, men saknade en informationsplats på nätet där de även kunde föra in evenemang som lätt kunde bli synliga för sina besökare. Resultatet blev en hemsida i WordPress.

Bengts Fisk uppdatera sin sida med en nyare grafisk formgivning. Illustrationer samt logga gjordes i samma projekt. Loggan kom även att designas på skåpbilar, vilket jag kunde hjälpa företaget med.

Fiskgrossisten i Lysekil var i behov av uppdatera sin webbsida och valde att lägga den i WordPress. Här är den grafiska formgivningen gjord samt även illustrationer till sidan om fiskar, samt design av att trycka deras logga på skåpbilar.

Grafisk design av en blogg för ett nyöppnat konstgalleri i Stenungsund. Öppnade av konstnärinnan Soile W. Algeröd och arkitekten Arne Algeröd.

Webbsida till verksam konstnärinna i Bohuslän. Med gallerivisning av projekt och offentliga utställningar. Design utarbetad i samråd med konstnärinnan och hennes önskemål om enkel, sofistikerad och sparsmakad design.

Grafisk formgivning av en webbsida för textilkonstnärer i Sverige. Designen skulle gå i orange och rosa, som var VMT färger. Sidan uppdaterad fortfarande i takt med att konstnärer lämnar in bilder och uppgifter kring sitt skapande.

Webbsida för en butik som har garn, stickcafé, där försäljning sker på plats. Webbdesign i form av grafisk utveckling av sidan.

Webbsida för konstnärer medverkande under Konstvandringen 2014 samt hotell och restauranger som samarbetade med konstvandringen under påskveckan. Sidan är översatt till två språk och innehåller layoutmässigt arbete samt uppdatering av tidigare design.

WEBBDESIGN, MARKNADSFÖRING, BILDHANTERING