Paste your Google Webmaster Tools verification code here google-site-verification:
CHOLLEDESIGN

Om CholleDesign

Jag startade mitt företag för att jag brinner för design och layout. Jag är också intresserad av informationsmötet mellan avsändare (företaget) och mottagare (kunden/besökaren) och hur man arbetar fram en tydlighet när det gäller informationen samt en snygg layout. Men också hur man kan utveckla det som redan finns.
Jag arbetar även med illustrationer, fotografering samt filmning och redigering. Detta behöver inte vara knutet just till webbsidor eller trycksaksproduktioner. Jag tar även jobb med illustrationer till exempelvis barnböcker mm.
I botten är jag Bildlärare men har sedan studerat Webbdesign och Multimedia. Jag arbetar i program som Photoshop, Illustrator, InDesign och  Muse och WordPress när det gäller webbsidor.

Mitt mål med företaget är att hjälpa företag eller privata kunder med sitt företagande och se på de möjligheter som finns för utveckling. Jag vill också kunna berika genom bilder i de olika sammanhang som bilder kan finnas. Enligt mig är det i alla sammanhang:) 

Vill du ta kontakt med mig är det bara att höra av sig. Kontakta mig antingen  via kontaktformuläret, mobil eller på via er e-post. Beskriv dit ärende, är du företagare, skriv gärna med företagets namn samt URL adress om ni redan har en webbsida. Ju mer information ni ger mig desto mer förberedd är jag när vi samtalas vid.

Jag heter Gunilla Nilsson och ni kan nå mig per telefon 0733 618523, eller via e-post: cholledesign@gmail.com

WEBBDESIGN, MARKNADSFÖRING, BILDHANTERING